• Infoheader
Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

Met een Franse keuken anno 2021 zetten wij eerlijke en herkenbare gerechten op tafel. Klassiek, maar dan wél in een modern jasje gestoken. Onze koks vinden het daarnaast mooi om smaken te ontdekken uit andere gebieden. En dat is dan weer terug te zien op onze menukaart.

 Bekijk hier de volledige vacature.

Assistent bedrijfsleider (fulltime)

Assistent bedrijfsleider (fulltime)

Als assistent bedrijfsleider werk je mee op de vloer als gastheer/gastvrouw en stuur je het bedieningspersoneel mee aan. Daarnaast ondersteun jij de bedrijfsleider en neem je waar nodig zijn taken over. Het draait bij ons om beleving en persoonlijk contact; we willen gasten laten genieten van mooie dranken en gerechten in een sfeervolle en gemoedelijke setting. Jij doet er alles aan om onze gasten die beleving te bezorgen.

En oh ja, het gaat bij ons niet om wat je allemaal al kunt, maar vooral om wat je wilt bereiken. En daarom is het voor ons geen probleem als je nog niet alle kneepjes van het vak kent. We leren het je graag!

Bekijk hier de volledige vacature.

Medewerker bediening (oproepkracht en/of parttime)

Medewerker bediening (oproepkracht en/of parttime)

Als medewerker bediening werk je mee op de vloer als gastheer/gastvrouw. Het draait bij ons om beleving en persoonlijk contact; we willen gasten laten genieten van mooie dranken en gerechten in een sfeervolle en gemoedelijke setting. Jij doet er alles aan om onze gasten die beleving te bezorgen.

Belangrijk om te weten is dat het bij ons er niet zozeer om gaat wat je allemaal al kunt, maar vooral om wat je wilt bereiken. Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie. Maar als je dat nog niet hebt, leren we je graag de fijne kneepjes van het vak. We denken graag mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Deze functie is ook geschikt als tijdelijke baan wegens een studie onderbreking of als vaste inkomen naast een opleiding die je aan het volgen bent!

Bijgewerkt 19/11/2021
Spoelkeukenmedewerker (vanaf 15 jaar)

Spoelkeukenmedewerker (vanaf 15 jaar)

We begrijpen dat afwassen waarschijnlijk niet je droombaan is. Maar in ons restaurant is het een van de belangrijkste taken! Dus wil jij geld verdienen op een gezellige plek met collega’s van jouw leeftijd? Dan is dit een leuke baan voor jou. Samen met jouw mede-afwassers zorg jij ervoor dat de afwas gedaan wordt, en maak je tussendoor gebak voor onze gasten.

En als je dan een tijdje als afwasser hebt gewerkt, hebben we bijna altijd wel mogelijkheden om door te groeien. Ben jij geïnteresseerd in de keuken? Dan kun jij misschien wel doorgroeien naar keukenassistent waarbij je onze chef ondersteunt in het maken van allerlei voorgerechten en nagerechten. Lijkt je het toch leuker om achter de bar de lekkerste dranken te maken of de gasten te bedienen? Dan zien we je graag als barmedewerker of bedieningsmedewerker!

Je ontvangt een salaris ruim boven het minimumloon en daar komt ook nog eens fooi bij! Veel collegas die je voor zijn gegaan blijven meestal tot het einde van hun studie bij ons werken. De reden; ze verdienen goed, hebben leuke collegas, kunnen veel te werken als ze willen en ze krijgen steeds meer veranrwoordelijkheden. Oh ja, en in de horeca sturen we je niet weg zodra je 18 bent zoals het bij sommige baantjes wel gebeurd!

Interesse? Stuur dan een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet tot snel bij ons op de werkvloer!

Bijgewerkt op 8/9/2021
Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Sint Petrus is een erkend leerbedrijf met stagemogelijkheden voor leerlingen niveau 1, 2, 3 en 4 in zowel bediening als keuken. De keuken is klassiek Frans met moderne invloeden. We werken uitsluitend met verse producten. Zo krijgen bijvoorbeeld onze leerlingen in de keuken ook de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een heel ree, wildzwijn of lam volledig uit te benen en te portioneren. We gaan regelmatig op werkbezoeken. Afgelopen voorjaar bij schapenfokkerij "Van de Driesweiden". Lees hier meer over dit leerzame werkbezoek. Naast onze vaste medewerkers, werken er ook veel jonge parttimers wat zorgt voor een dynamische en gezellige sfeer tijdens en na het werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of loop een keertje mee!

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

 1. Maandag: 10.00 - 17.00
  Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
  Zondag: 10:00 - 17:00 uur