• Infoheader
Parttime medewerk(st)er Hotel & Interieurverzorging

Parttime medewerk(st)er Hotel & Interieurverzorging

Ben jij een zorgzaam type? Kun je gestructureerd en zelfstandig werken? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! We zijn namelijk op zoek naar een hotelmedewerker en een medewerker housekeeping; een combinatie van die twee zorgt voor een afwisselende baan. Ook bestaat de mogelijkheid tot split diensten, dus heb je jonge kinderen thuis dan is deze functie nog steeds goed te combineren! Bekijk hier de volledige vacature.

Afwassers

Afwassers

We begrijpen dat afwassen waarschijnlijk niet je droombaan is. Maar in ons restaurant is het een van de belangrijkste taken! Dus wil jij geld verdienen op een gezellige plek met collega’s van jouw leeftijd? Dan is dit een leuke baan voor jou. Samen met jouw mede-afwassers zorg jij ervoor dat de afwas gedaan wordt, en maak je tussendoor gebak voor onze gasten. En als je dan een tijdje als afwasser hebt gewerkt, hebben we bijna altijd wel mogelijkheden om door te groeien. Ben jij geïnteresseerd in de keuken? Dan kun jij misschien wel doorgroeien naar keukenassistent waarbij je onze chef ondersteunt in het maken van allerlei voorgerechten en nagerechten. Lijkt je het toch leuker om achter de bar de lekkerste dranken te maken of de gasten te bedienen? Dan zien we je graag als barmedewerker of bedieningsmedewerker!
Medewerker bediening

Medewerker bediening

Als medewerker bediening werk je mee op de vloer als gastheer/gastvrouw. Het draait bij ons om beleving en persoonlijk contact; we willen gasten laten genieten van mooie dranken en gerechten in een sfeervolle en gemoedelijke setting. Jij doet er alles aan om onze gasten die beleving te bezorgen.

Belangrijk om te weten is dat het bij ons er niet zozeer om gaat wat je allemaal al kunt, maar vooral om wat je wilt bereiken. Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie. Maar als je dat nog niet hebt, leren we je graag de fijne kneepjes van het vak. We denken graag mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Sint Petrus is een erkend leerbedrijf met stagemogelijkheden voor leerlingen niveau 1, 2, 3 en 4 in zowel bediening als keuken. De keuken is klassiek Frans met moderne invloeden. We werken uitsluitend met verse producten. Zo krijgen bijvoorbeeld onze leerlingen in de keuken ook de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een heel ree, wildzwijn of lam volledig uit te benen en te portioneren. We gaan regelmatig op werkbezoeken. Afgelopen voorjaar bij schapenfokkerij "Van de Driesweiden". Lees hier meer over dit leerzame werkbezoek. Naast onze vaste medewerkers, werken er ook veel jonge parttimers wat zorgt voor een dynamische en gezellige sfeer tijdens en na het werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of loop een keertje mee!

Assistent bedrijfsleider

Assistent bedrijfsleider

Als assistent bedrijfsleider werk je mee op de vloer als gastheer/gastvrouw en stuur je het bedieningspersoneel aan. Daarnaast ondersteun jij de bedrijfsleider en neem je waar nodig zijn taken over. Het draait bij ons om beleving en persoonlijk contact; we willen gasten laten genieten van mooie dranken en gerechten in een sfeervolle en gemoedelijke setting. Jij doet er alles aan om onze gasten die beleving te bezorgen.

Daarnaast is jouw functie uit te breiden met een aantal taken achter de schermen, zoals het doen van bestellingen, het rooster en de drankenkaart. Dat spreken we graag met jou in overleg af, en daarbij vinden wij het natuurlijk belangrijk dat jij de dingen doet die je leuk vind.

Belangrijk om te weten is dat het bij ons er niet zozeer om gaat wat je allemaal al kunt, maar vooral om wat je wilt bereiken. En daarom denken we graag mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

Met een Franse keuken anno 2020 zetten wij eerlijke en herkenbare gerechten op tafel. Klassieke gerechten, maar dan wél in een modern jasje gestoken. Onze koks vinden het daarnaast mooi om smaken te ontdekken uit andere gebieden. En dat is dan weer terug te zien op onze menukaart.

 Waar we op zoek naar zijn...
● Je hebt al wat ervaring als kok, en je hebt een afgeronde opleiding
● Je hebt de nodige kennis van HACCP wetgeving
● Maar bovenal heb je een passie voor koken en ben je een teamplayer
● En vind je het leuk om nieuwe smaken te ontdekken en creatief bezig te zijn
● Je gaat 38 uur per week werken, waarbij we streven naar een 4-daagse werkweek en standaard een weekenddag vrij.

Chef kok

Chef kok

Als chef-kok ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in onze keuken en geef je samen met het keukenteam de culinaire invulling aan onze menukaart. Daarin word je redelijk vrij gelaten; de kaders zijn duidelijk, maar daarbinnen heb jij genoeg ruimte om je eigen creativiteit kwijt te kunnen. Je geeft leiding aan een keukenteam dat bestaat uit een sous-chef, zelfstandig werkend kok en leerlingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop en het keukenrooster.

Waar we naar op zoek zijn...
● Je hebt een aantal jaren ervaring als chef óf bent een ambitieuze sous-chef met ervaring
● Je bent een sterke leider en weet jouw keukenteam te motiveren
● Ook onder druk houd jij je hoofd koel
● Het hebben van een diploma voor leermeester is een pré
● Je gaat 38 uur per week werken met standaard een weekenddag vrij

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Ons terras en restaurant zijn geopend op de volgende tijden

Maandag: 10:00 - 23:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 23:00 uur
Woensdag: 10:00 - 23:00 uur
Donderdag: 10:00 - 23:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 00:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 00:00 uur
Zondag: 10:00 - 23:00 uur