Nieuws

Lauw warm gerookte zalm, rösti, gepocheerd ei & hollandaise.

Vanavond gaat een nieuwe kaart in - 
bekijk het volledige menu op onze website.

Zien we je dit weekend? 👋
Namens Team Sint Petrus…

Fijne Feestdagen en een heel gelukkig 2024 🥂
Coquilles- serranoham - hollandaise - granny smith

Als voorgerecht naast de kaart dit weekend.
Speciaalbier lovers, opgelet! Tijdelijk op de tap bij Sint Petrus -> Delirium Black Barrel Aged. Gerijpt op eikenhouten bourbon vaten… met een heerlijk aroma van vanille, bourbon, karamel en een toets amandel.
PASSO DEL SUD -
APPASSIMENTO uit Puglia

Vol rood van kleur. Een ronde inzet, niet te zwaar, veel fruit met een klein zoetje… DE perfecte begeleider van onze wildgerechten, een echte smaaksensatie!
‘Jachtfestijn’

Het wildseizoen gaat bijna van start… Vanaf komend weekend serveren wij onze bekende klassiekers als hazenpeper en wild bouillon. Daarnaast zullen er ook een aantal nieuwe wild gerechten op onze menukaart te vinden zijn. Zien we je dit weekend? 👋
Oui Oui, Oui kent ‘m nog nie ?!

Een klassieker bij Sint Petrus, onze Franse gegratineerde uiensoep 🇫🇷
Onze toppers in de afwas!

Fiene en Bobbie zorgen voor blinkend bestek, gepoetste pannen en schone borden. Daarnaast maken de meiden onze heerlijke gebakjes klaar om geserveerd te worden (en tussendoor is er natuurlijk ook nog tijd voor een geintje)
Lijkt deze bijbaan als afwasser/keukenhulp jou ook wel wat? Dan komen we graag met je in contact! Stuur jij ons een mailtje - info@sintpetrus.nl - of een DM? 👋
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Petrus z’n

Socials