Nieuws

Speciaalbier lovers, opgelet! Tijdelijk op de tap bij Sint Petrus -> Delirium Black Barrel Aged. Gerijpt op eikenhouten bourbon vaten… met een heerlijk aroma van vanille, bourbon, karamel en een toets amandel.
PASSO DEL SUD -
APPASSIMENTO uit Puglia

Vol rood van kleur. Een ronde inzet, niet te zwaar, veel fruit met een klein zoetje… DE perfecte begeleider van onze wildgerechten, een echte smaaksensatie!
‘Jachtfestijn’

Het wildseizoen gaat bijna van start… Vanaf komend weekend serveren wij onze bekende klassiekers als hazenpeper en wild bouillon. Daarnaast zullen er ook een aantal nieuwe wild gerechten op onze menukaart te vinden zijn. Zien we je dit weekend? 👋
Oui Oui, Oui kent ‘m nog nie ?!

Een klassieker bij Sint Petrus, onze Franse gegratineerde uiensoep 🇫🇷
Onze toppers in de afwas!

Fiene en Bobbie zorgen voor blinkend bestek, gepoetste pannen en schone borden. Daarnaast maken de meiden onze heerlijke gebakjes klaar om geserveerd te worden (en tussendoor is er natuurlijk ook nog tijd voor een geintje)
Lijkt deze bijbaan als afwasser/keukenhulp jou ook wel wat? Dan komen we graag met je in contact! Stuur jij ons een mailtje - info@sintpetrus.nl - of een DM? 👋
Drankje, hapje, zonnetje erbij…

Het ziet ernaar uit dat we nog van wat mooie nazomer dagen mogen genieten! Wellicht een goed idee om nog één laatste keer het zomerse weer te vieren op ons terras ☀️

Tot snel 👋
Progres gebak

Gasten komen van heinde en verre naar Sint Petrus voor deze lekkernij. Vanaf dag één is het ‘progresje’ al op onze kaart te vinden en nog steeds worden ze dagelijks vers - en met veel liefde - klaargemaakt (volgens het oude recept van Opa Piet).
Heb jij ‘m nog nooit op, of heb je gewoon zin om jezelf eens lekker te verwennen? Kom dan snel een keertje langs!
Gelderse hoen

Één van de nieuwe gerechten op onze menukaart… Gelderse hoen met pulled oesterzwam, gebrande knoflookjus, wortel crème en seizoensgroenten. Aan smaken geen gebrek!

Petrus z’n

Socials