SOEPEN | ||
TOMATENSOEP | kruiden- crème-fraîche | bosui | soepballen |kan ook vegetarisch | 6,75 |
FRANSE UIENSOEP | stokbrood crouton | in de oven gegratineerd met kaas | 7,5 |
SOEP ST. PETRUS | wisselende soep | 7 |
BROOD GERECHTEN | ||
CROQUE MONSIEUR | Zeeuwse ham | kaas | 7,00 |
CROQUE MADAME | Zeeuwse ham | kaas | gebakken ei | 8,50 |
CARPACCIO | pijnboompitten | rucola | Parmezaan | truffelmayonaise | krokante spekjes | 12,50 |
GESMOLTEN BRIE | gebakken champignons | ui | rucola| walnoten | truffelhoning | 11,50 |
GEROOKTE ZALM | rode ui | radijs | gepocheerd ei | aioli | 12,50 |
KROKETTEN VAN RUND | mosterd liever frieten i.p.v. brood? + 2,5 | 9,5 |
KROKETTEN VAN GARNAAL | van Holtkamp | aioli| citroen | 14,5 |
UITSMIJTER | drie eieren | Zeeuwse ham en kaas met gebakken spek + 1,25 | 9.75 |
LUNCHCOMBI VLEES | runderkroket | carpaccio | kopje soep naar keuze | 15,5 |
lUNCHCOMBI VIS | garnalenkroket | gerookte zalm | kopje soep naaer keuze | 16,5 |
SALADES | ||
SALADE VIS | gebakken heilbotfilet | Noorse garnalen | gamba | croutons | gekookt ei | aioli | 21,50 |
“CEASAR SALDE” PETRUS | gebakken hoender | spek | Parmezaan | gekookt ei | croutons | knoflookdressing | 19,50 |
Onze salades worden geserveerd met een ambachtelijk broodje, liever friet? + 2,5 | ||
WARME GERECHTEN | ||
BISQUE | schaaldierensoep | gebakken kabeljauw | gamba’s | crostini | 15 |
GEGRATINEERDE VISSCHOTEL | Diverse vissoorten | lichte kerriesaus | frieten | salade | 17,5 |
SCAMPI’S IN LOOK | 7 Scampi’s in romige chili look saus | ambachtelijk brood LIEVER FRIETEN I.P.V. BROOD? + 2,5 | 15 |
VURIGE TONGEN | Hele gebakken Noordzeetong | salade | citroen | remouladesaus | frieten | dagprijs |
ASPERGES BRABANTSE WIJZE | asperges | ham | krieltjes | ei | botersaus | 22.50 |
DIAMANTHAAS | Diamanthaas 180 gram | truffelboter | frieten | 22,5 |
DESSERTS | ||
ZEVENDE HEMEL | vanille crème brûlée | slagroom | hazelnoten ijs | 8 |
DAME BLANCHE | Vanille ijs | gesmolten chocolade| slagroom | 7,5 |
PROGRES GEBAK | hazelnoot-nogatine progres, karamelsaus en slagroom | 4,75 |
APPELPUNT | met slagroom | 4,5 |
KERSEN VLAAITJE | met slagroom | 4.75 |
Lunch
s
Wij onze lunchkaart uitgebreid met enkele gerechten van onze dinerkaart en serveren we een wisselend 3-gangen lunch “surprise” menu voor 29.50
Paradijselijk dineren
Herberg st. Petrus
Openingstijden
Maandag gesloten
Di t/m zo 10:00 - 22:00