VOOR | ||
BROOD MET SMEERSEL | 7,5 | |
FRANSE UIENSOEP | stokbrood crouton | gegratineerd met kaas | 7,5 |
SOEP SINT PETRUS | wisselende soep | 7,5 |
DRIE OESTERS | Zeeuwse creuses | naturel | citroen | 9,5 |
CARPACCIO VAN RUND | pijnboompitten | rucola | Parmezaanse kaas | spekjes | truffelmayonaise | 13,5 |
SCAMPI’S IN LOOK | chili-knoflook roomsaus | ambachtelijk broodje | 13,5 |
CHAMPIGNONS IN LOOK (vegetarisch) | chili-knoflook roomsaus | ambachtelijk broodje | 11,5 |
SASHIMI VAN ZALM | oosterse salade | edamame | soja gel | wasabi mayonaise | drie kleuren sesam | 14,5 |
TATAKI VAN RUND | oosterse salade | edamame | soja gel | wasabi mayonaise | oosterse crumble | 13,5 |
KALFSROSBIEF | hummus van rode biet | feta | olijf | aceto stroop | Parmezaanse kaas | 14,5 |
RAVIOLI (vegetarisch) | knolselderij en truffel | truffeljus | Parmezaanse kaas | rucola | 12,5 |
HOOFD | ||
SALADE SCAMPI’S | gebakken scampi | Japanse mayonaise | croutons | ambachtelijk broodje | 19.5 |
VAGEVUUR | vispannetje met zalm en witvis | gegratineerd met kaas | kerriesaus | friet | salade | 21 |
ELFDE GEBOD | Dorade filet | scampi | risotto | gebrande venkel | schaaldieren saus | 23,5 |
NEPTUNUS | Halve kreeft in knoflook gebakken | gamba | risotto | schaaldierenjus | 29,5 |
VURIGE TONGEN | hele gebakken Noordzeetong | salade | citroen | remouladesaus | friet | dagprijs |
SURF & TURF | gegrilde biefstuk | halve kreeft | seizoensgroenten | kruidenboter | 37,5 |
MORGENSTER | maishoen sûpreme | truffelsaus | seizoensgroenten | 23,5 |
BENEDICTUS | gegrilde Australische grain-fed biefstuk (180 gram) | kruidenboter | warme aardappelchips | seizoensgroente | 23,5 |
HEMELSE GOEDHEID | tournedos (180 gram) | portsaus | seizoensgroenten | 36,5 |
ZONDVLOED | gegrilde entrecote (250 gram) | kruidenboter | warme aardappelchips | seizoensgroenten | 27,5 |
NOCH VLEES, NOCH VIS (vegetarisch) | paddenstoelen curry | gefrituurde groenten | naanbrood | garam masala dip | 22,5 |
EXTRA’S | ||
SUPPLEMENT FRIETEN | 3,75 | |
SUPPLEMENT SALADE | 3,75 |
Diner
s
Dinsdag t/m zondag kunt u bestellen van de lunchkaart van 12:00 tot 15:.00. Vanaf 17:00 presenteren wij onze dinerkaart. U kunt bestellen tot 20:00.
Paradijselijk dineren
Herberg st. Petrus
Openingstijden
Maandag gesloten
Di t/m zo 10:00 - 22:00