MENU | ||
Te bestellen per tafel | ||
4 GANGEN “SURPRISE” MENU | voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert | 46 |
5 GANGEN “SURPRISE” MENU | voorgerecht – soepje – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert | 52 |
te bestellen tot 20:00 | ||
VOOR | ||
BROOD MET SMEERSEL | 6,5 | |
FRANSE UIENSOEP | stokbrood crouton | in de oven gegratineerd met kaas | 7,5 |
KERRIESOEP | kip | kokosroom | 7 |
BISQUE | schaaldierensoep | gebakken Heilbot | gamba | crostini | 13,5 |
CARPACCIO VAN RUND | pijnboompitten | rucola | Parmezaanse kaas | spekjes | truffelmayoniase | 13,5 |
SCAMPI IN LOOK | chili-knoflook roomsaus | ambachtelijk broodje | 13,5 |
TONIJN PIZZA (koud) | krokante bodem | wakame | sojagel | wasabicrème | radijs | furikake | 14.5 |
VITELLO TONNATO | kalfsrosbief | gebrande tonijn | tonijnmayonaise | kappertjes | 15,5 |
BURRATA | crème van puntpaprika | basilicumolie | zoetzure watermeloen | tomaat-olijf bitterbal | 13 |
HOOFD | ||
SALADE VIS | gebakken doradefilet | gebrande tonijn | gamba | gekookt ei | croutons | aioli | rustiek broodje | 21,5 |
CEASAR SALADE | gebakken hoender | spek | gekookt ei | knoflookdressing | broodje | 19,5 |
ELFDE GEBOD | doradefilet | gamba |risotto | schaaldierenjus | zeekraal | 23,5 |
PETRUS VANGST | mosselpannetje | knoflook of witte wijn | Frieten | sla | mosselsaus | 23,5 |
VURIGE TONGEN | Hele gebakken Noordzeetong | salade | citroen | remouladesaus | frieten | dagprijs |
BIECHTGEHEIM | speenbigfilet | gestoofde wang | wortelcrème | gepofte tomaat | portsaus | 23.5 |
ZONDVLOED | gegrilde runderentrecote (250 gram) | warme aardappel chips | kruidenboter | gepofte tomaat | 28.5 |
MYSTIEKE ROOS | Gelderse hoen | Bitterbal van gestoofde dij | gebrande kruiden jus | asperge | 23,5 |
BENEDICTUS | diamanthaas 180 gram | gepofte kriel | beurre noisette | dopewrten crème | 24,5 |
HEMELSE GOEDHEID | tournedos 180 gram | gepofte kriel | beurre noisette | dopewrten crème | 36,5 |
NOCH VLEES NOCH VIS | tarte tatin van tomaat | mozzarella | courgette | ui | groene asperges | zeekraal | 22,5 |
EXTRA’S | ||
SUPPLEMENT FRIETEN | 3.75 | |
SUPPLEMENT SALADE | 3,75 |
Diner
s
Dinsdag t/m zondag kunt u bestellen van de lunchkaart van 12:00 tot 15:.00. Vanaf 17:00 presenteren wij onze dinerkaart. U kunt bestellen tot 20:00.
Paradijselijk dineren
Herberg st. Petrus
Openingstijden
Maandag gesloten
Di t/m zo 10:00 - 22:00