Medewerker bediening

Werken bij St. Petrus. Vind hier de vacature voor de bediening.

Als medewerker bediening werk je mee op de vloer als gastheer/gastvrouw. Het draait bij ons om beleving en persoonlijk contact; we willen gasten laten genieten van mooie dranken en gerechten in een sfeervolle en gemoedelijke setting. Jij doet er alles aan om onze gasten die beleving te bezorgen.

Belangrijk om te weten is dat het bij ons er niet zozeer om gaat wat je allemaal al kunt, maar vooral om wat je wilt bereiken. Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie. Maar als je dat nog niet hebt, leren we je graag de fijne kneepjes van het vak. We denken graag mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Deze functie is ook geschikt als tijdelijke baan wegens een studie onderbreking of als vaste inkomen naast een opleiding die je aan het volgen bent!

Erkend leerbedrijf

Sint Petrus is een erkend leerbedrijf met stagemogelijkheden voor leerlingen niveau 1, 2, 3 en 4 in zowel bediening als keuken. De keuken is klassiek Frans met moderne invloeden. We werken uitsluitend met verse producten. Zo krijgen bijvoorbeeld onze leerlingen in de keuken ook de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een heel ree, wildzwijn of lam volledig uit te benen en te portioneren.

We gaan regelmatig op werkbezoeken. Afgelopen voorjaar bij schapenfokkerij “Van de Driesweiden”. Lees hier meer over dit leerzame werkbezoek. Naast onze vaste medewerkers, werken er ook veel jonge parttimers wat zorgt voor een dynamische en gezellige sfeer tijdens en na het werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of loop een keertje mee!

Herberg Sint Petrus is een erkend leerbedrijf.