Spoelkeuken medewerker

Werken bij St. Petrus. Vind hier de vacature voor werk in de spoelkeuken.

We begrijpen dat afwassen waarschijnlijk niet je droombaan is. Maar in ons restaurant is het een van de belangrijkste taken, je hoort er echt bij! Dus wil jij geld verdienen op een gezellige plek met collega’s van jouw leeftijd? Dan is dit een leuke baan voor jou. Samen met jouw mede-afwassers zorg jij ervoor dat de afwas gedaan wordt, maak je tussendoor gebak voor onze gasten, en bereidt je het ontbijt voor. We zorgen ervoor dat je tijdens schooldagen uiterlijk om 23.00 klaar bent En als je dan een tijdje als afwasser hebt gewerkt, hebben we bijna altijd wel mogelijkheden om door te groeien.

Ben jij geïnteresseerd in de keuken? Dan kun jij misschien wel doorgroeien naar keukenassistent waarbij je onze chef ondersteunt in het maken van allerlei voorgerechten en nagerechten. Lijkt je het toch leuker om achter de bar de lekkerste dranken te maken of de gasten te bedienen? Dan zien we je graag als barmedewerker of bedieningsmedewerker!

Je ontvangt een salaris ruim boven het minimumloon en daar komt ook nog eens fooi bij! Veel collegas die je voor zijn gegaan blijven meestal tot het einde van hun studie bij ons werken. De reden; ze verdienen goed, hebben leuke collegas, kunnen veel te werken als ze willen en ze krijgen steeds meer veranrwoordelijkheden.

Oh ja, en in de horeca sturen we je niet weg zodra je 18 bent zoals het bij sommige baantjes wel gebeurd! Interesse? Stuur dan een korte motivatie naar info@sintpetrus.nl en wie weet tot snel bij ons op de werkvloer!

Erkend leerbedrijf

Sint Petrus is een erkend leerbedrijf met stagemogelijkheden voor leerlingen niveau 1, 2, 3 en 4 in zowel bediening als keuken. De keuken is klassiek Frans met moderne invloeden. We werken uitsluitend met verse producten. Zo krijgen bijvoorbeeld onze leerlingen in de keuken ook de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een heel ree, wildzwijn of lam volledig uit te benen en te portioneren.

We gaan regelmatig op werkbezoeken. Afgelopen voorjaar bij schapenfokkerij “Van de Driesweiden”. Lees hier meer over dit leerzame werkbezoek. Naast onze vaste medewerkers, werken er ook veel jonge parttimers wat zorgt voor een dynamische en gezellige sfeer tijdens en na het werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of loop een keertje mee!

Herberg Sint Petrus is een erkend leerbedrijf.