SousChef

Functieomschrijving

Is koken jouw grootste passie? Experimenteer je graag met nieuwe gerechten en kun je verantwoordelijkheid nemen in de keuken? 

Wij zoeken iemand met ervaring in een vergelijkbare rol, die samen met de chef verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen in de keuken en voor de culinaire invulling van onze menukaart.

Over ons

SINT PETRUS – gelegen naast de kerk, in het bruisende hart van Hilvarenbeek – is naast een klein hotel ook een café/restaurant, waar we met een moderne Franse kaart de hele dag geopend zijn voor koffie, lunch en diner. Al bijna 30 jaar zijn we een begrip in de omgeving en openen we iedere dag onze deuren om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde souschef om ons gezellige keukenteam te versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en draag jij graag jouw passie en kennis over aan anderen?

Als souschef ben je samen met de chef verantwoordelijk voor het resultaat van de keuken, de mise en place en voor de culinaire invulling van onze menukaart. Daarbij vervul je een leidinggevende rol en bewaak je natuurlijk onze kwaliteit.

Ben jij enthousiast en zie jij jezelf al helemaal stralen in onze keuken? stuur dan een e-mail naar info@sintpetrus.nl of kom langs en ontmoet direct je nieuwe collega’s 😉

(Wij denken graag mee met persoonlijke wensen en bieden flexibele werktijden in overleg)

Erkend leerbedrijf

Sint Petrus is een erkend leerbedrijf met stagemogelijkheden voor leerlingen niveau 1, 2, 3 en 4 in zowel bediening als keuken. De keuken is klassiek Frans met moderne invloeden. We werken uitsluitend met verse producten. Zo krijgen bijvoorbeeld onze leerlingen in de keuken ook de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een heel ree, wildzwijn of lam volledig uit te benen en te portioneren.

We gaan regelmatig op werkbezoeken. Afgelopen voorjaar bij schapenfokkerij “Van de Driesweiden”. Lees hier meer over dit leerzame werkbezoek. Naast onze vaste medewerkers, werken er ook veel jonge parttimers wat zorgt voor een dynamische en gezellige sfeer tijdens en na het werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of loop een keertje mee!

Herberg Sint Petrus is een erkend leerbedrijf.