SousChef

Functieomschrijving

Huijbregts Horeca is op zoek naar een sous-chef. Werk jij graag in een enthousiast team met verse lokale producten? Ben je op zoek naar een uitdagende functie en vind je het mooi om jouw kennis over te dragen aan anderen? Dan is deze functie iets voor jou!

Wie zijn wij?

Huijbregts horeca is een modern horecabedrijf dat bestaat uit de zaken Taverne Paulus en Herberg Sint Petrus beide gelegen in gemeente Hilvarenbeek. In de grote open keuken midden in de zaak van Taverne Paulus worden creatieve en stoere gerechten bereidt; van maaltijdsalades tot aan gerechten van de houtskoolgrill. Herberg Sint Petrus, gelegen naast de kerk, is naast een klein hotel ook een restaurant, waar ze met een Franse kaart anno 2023 de hele dag geopend zijn voor een lekkere lunch of een culinair diner.

Door onze verschillende zaken kunnen gasten kunnen bij ons terecht voor bijna elke gelegenheid; van een simpele lunch tot een uitgebreid zes-gangendiner en van een luxe vergadering tot een knalfeest met de lekkerste hapjes.

Wat we zoeken?

Wij zijn op zoek naar een sous-chef voor de keuken van Herberg Sint Petrus. Iemand die samen met de chef verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen in de keuken en voor de culinaire invulling van onze menukaart.

Je komt te werken in een keukenteam dat bestaat uit een chef, een zelfstandig werkend kok en leerlingen. Je bent samen met de chef verantwoordelijk voor het resultaat van de keuken op het gebied van inkoop, marge en producten. Daarbij bewaak je natuurlijk de kwaliteit.

Je bent 5 dagen per week beschikbaar. Je gaat 32 tot 38 uur per week werken, verdeeld over 4 of 5 dagen. Daarbij heb je altijd een weekenddag vrij.

Wie ben jij?

Je hebt al wat ervaring als sous-chef of al ruime ervaring als zelfstandig werkend kok. Heb je het diploma leermeester? Dan is dat een pré. Zo niet, dan bestaat de mogelijkheid om die bij ons te behalen. Daarnaast heb je natuurlijk een afgeronde opleiding en de nodige kennis van HACCP wetgeving. Maar bovenal heb je een enorme passie voor koken en ben je een teamplayer.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioen

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

 Stuur een motivatie naar info@sintpetrus.nl en wie weet tot snel bij ons op de werkvloer!

Erkend leerbedrijf

Sint Petrus is een erkend leerbedrijf met stagemogelijkheden voor leerlingen niveau 1, 2, 3 en 4 in zowel bediening als keuken. De keuken is klassiek Frans met moderne invloeden. We werken uitsluitend met verse producten. Zo krijgen bijvoorbeeld onze leerlingen in de keuken ook de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een heel ree, wildzwijn of lam volledig uit te benen en te portioneren.

We gaan regelmatig op werkbezoeken. Afgelopen voorjaar bij schapenfokkerij “Van de Driesweiden”. Lees hier meer over dit leerzame werkbezoek. Naast onze vaste medewerkers, werken er ook veel jonge parttimers wat zorgt voor een dynamische en gezellige sfeer tijdens en na het werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of loop een keertje mee!

Herberg Sint Petrus is een erkend leerbedrijf.