• Dinerkaart

Onze Dinerkaart

De gerechten van onze dinerkaart zijn van 17.00 uur tot 21.00 te bestellen.

Tafel reserveren

VOORGERECHTEN

EN HIJ BRAK HET BROOD - Brood | kruidenboter| aioli 

€ 5,00

ESCARGOTS - 6 wijngaardslakken | gegaard in kruidenboter

€ 11,50

CARPACCIO - Rundercarpaccio | pijnboompitten | rucola | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise

€ 12,50

SCAMPI’S IN LOOK - Scampi’s uit de oven | gegaard in chili-knoflookboter

€ 13,50

TOAST ZALM - Toast | gerookte zalm | kappertjes | rode ui | gepocheerd ei | Hollandaise saus

€ 14,50

GARNALENCOCKTAIL - Hollandse garnalen | cocktailsaus | citroen | toast

€ 14,50

CRAB & COQUILLE - Crabcake | gebakken coquille | zoetzure rode ui | wasabi schuim 

€ 16,50

OOSTERS VEGETARISCH DUO - Gefrituurde loempia | Vietnamese springrolls | soya dipsaus | wakame salade

€ 11,50

STEAK TARTAAR - Runderbavette |  gepocheerd ei | cornichons |  truffelmayonaise | brioche brood 

€ 15,00

POKE BOWL - Sushi rijst | gemarineerde zalm | tonijn sashimi | avocado | komkommer | rode ui | sla | wakame | ponzu dressing

€ 13,50

SOEPEN

TOMATENSOEP - Kruiden crème fraîche | bosui

€ 6,75

RUNDERBOUILLON - Fijne groenten | soepvlees

€ 6,75

SOEP ST. PETRUS - Wisselende soep | passende garnituur

€ 6,75

FRANSE UIENSOEP - Stokbrood crouton | gegratineerd met kaas

€ 7,25

TWEE APOSTELEN - Twee kleine kopjes soep

€ 7,25

HOOFDGERECHTEN

VISSERS GEHEIM - Salade met gebakken kabeljauw | tonijn sashimi | coquille | gepocheerd ei komkommer | cherrytomaat | champagne dressing

€ 19,50

PETRUS VANGST - Visgerecht van het menu "Sint Petrus"

€ 20,50

ELFDE GEBOD - Duo van zalm en coquille | saffraanrisotto | groene asperges | Hollandaise saus

€ 23,50

VURIGE TONGEN - Hele gebakken Noordzee tong | seizoensgroenten | citroen | remouladesaus

€ 32,50

NEPTUNUS - Hele kreeft (à 450 gram) | gebakken in knoflookolie | seizoensgroenten| romige noilly pratt saus

€ 34,50

SALADE SCHARRELHOEN - salade met zacht gegaarde scharrelhoen | knoflook-peterselie kriel | ei | tomaat | komkommer | croutons | champagnedressing | truffelmayo

€ 18,50

HERDERSMAAL - Gebraden lamsrackfilet | zacht gegaarde lamsnek | lams zwezerik | knoflook-peterselie kriel | honing-tijm jus

€ 24,50

HEMEL OP AARDE - Gegrilde runderbavette| pommes pont neuf | ratatouille | jus van gerookt spek

€ 22,50

HEMELSE GOEDHEID - Tournedos van ossenhaas | aardappelgratin | courgette | jus van truffel

€ 27,50

NOCH VLEES NOCH VIS - Saffraan risotto | groene asperges | cherry tomaatjes | zeekraal | walnoot | gecarameliseerde geitenkaas | Hollandaise saus

€ 19,50

 Wij serveren bij deze hoofdgerechten, per tafel, een passende portie frieten. Liever gebakken aardappelen? Dit kan voor een meerprijs van 3,- euro.

 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur