• Dinerkaart

Onze Dinerkaart

LET OP: deze kaart geldt vanaf 18 juli 2019

De gerechten van onze dinerkaart zijn van 17.00 uur tot 21.00 te bestellen.

Tafel reserveren

VOORGERECHTEN

MOSSELEN - Gebakken mosselen | kokos-kerriesaus | taugé | zeekraal | naanbrood  

€ 12,50

COQUILLE & BUIKSPEK -Gebakken coquilles | buikspek | gegrilde groene asperge | schuim van ponsu

€ 15,50

CARPACCIO - Rundercarpaccio | pijnboompitten | rucola | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise

€ 12,50

SCAMPI’S IN LOOK - Scampi’s uit de oven | gegaard in chili-knoflookboter

€ 13,50

TONIJN - Tataki van tonijn | krokante gamba | gel van soja en sesam | zoetzure wortel | kletskop van sesam en sriracha

€ 14,50

GARNALENCOCKTAIL - Hollandse garnalen | cocktailsaus | citroen | toast

€ 14,50

STEAK TARTAAR VAN BIET -Rode biet | crème van geitenkaas | krokant van foccacia | mayo van ras el hanout | appelkappertjes | zoetzure komkommer  

€ 11,50

GEITENKAAS & COPPA DI PARMA - Crème van geitenkaas | coppa di parma | truffelhoning | brioche croutons | in port gewelde vijgen

€ 14,50

POKE BOWL - Sushi rijst | gemarineerde zalm | tonijn sashimi | avocado | komkommer | rode ui | sla | wakame | ponzu dressing

€ 13,50

SOEPEN

TOMATENSOEP - Kruiden crème fraîche | bosui

€ 6,75

RUNDERBOUILLON - Fijne groenten | soepvlees

€ 6,75

SOEP ST. PETRUS - Wisselende soep | passende garnituur

€ 6,75

FRANSE UIENSOEP - Stokbrood crouton | gegratineerd met kaas

€ 7,25

TWEE APOSTELEN - Twee kleine kopjes soep

€ 7,25

HOOFDGERECHTEN

VISSERS GEHEIM - Salade met gebakken kabeljauw | tonijn sashimi | coquille | gepocheerd ei komkommer | cherrytomaat | champagne dressing

€ 19,50

PETRUS VANGST - Mosselen… in naar keuze bier, wijn of knoflook bereid | friet | salade | look saus

€ 19,50

ELFDE GEBOD - Duo van zeebaars en gamba | Hollandse garnalen | linguine | rode pesto | groene asperges

€ 23,50

VURIGE TONGEN - Hele gebakken Noordzee tong | seizoensgroenten | citroen | remouladesaus

€ 32,50

NEPTUNUS - Hele kreeft (à 450 gram) | gebakken in knoflookolie | seizoensgroenten| romige noilly pratt saus

€ 34,50

SALADE SCHARRELHOEN - Salade met zacht gegaarde scharrelhoen | kriel | ei | tomaat | komkommer | croutons | champagnedressing | truffelmayonaise

€ 18,50

HERDERSMAAL - Trio van Lam | gebraden lamsfilet | zacht gegaarde lamsnek | lamszwezerik | seizoensgroenten | eigen jus

€ 24,50

HEMEL OP AARDE - Gegrilde varkensrib-roast | aardappelmousseline | uiencompote | seizoensgroenten | calvados jus

€ 23,50

HEMELSE GOEDHEID - Tournedos van ossenhaas | aardappelgratin | courgette | jus van truffel

€ 27,50

NOCH VLEES NOCH VIS - Milde gele curry | kokos | Basmatirijst | bloemkool | zoete aardappel | cashewnoten | koriander | naanbrood

€ 19,50

 Wij serveren bij deze hoofdgerechten, per tafel, een passende portie frieten. Liever gebakken aardappelen? Dit kan voor een meerprijs van 3,- euro.

 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur