• Dinerkaart

Onze Dinerkaart

 

Onze dinerkaart is te bestellen tot 21.00 uur

Tafel reserveren

DE BORREL VOORAF

BROOD kruidenboter | alioli | pesto 

€ 6,5

OESTERS per stuk | rode wijnazijn | citroen 

€ 2,95

GARNALEN IN PANKO 6 stuks | chilisaus 

€ 4,75

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN RUND - pijnboompitten | rucola | Parmezaan | spekjes |  truffelcrème   

€ 13,0

SCAMPI IN LOOK - chili-knoflookboter saus | ambachtelijk broodje 

€ 13,5

OOSTERSE STEAK TARTAAR - zoetzure groentjes | eigeel créme | picalilly | croutons 

€ 13,5

DUO VAN ZALM - 2 bereidingen van zalm | structuren van komkommer | doperwt

€ 14,0

BUIKSPEK & ZWEZERIK - geroosterde Iberico buikspek | krokante kalfszwezerik | knolselderij | sambai bouillon 

€ 16,5

POKÉ BOWL - sushi rijst | gemarineerde zalm | tonijn sashimi | avocado |  komkommer | rode ui | wakame | mango | sojaboon | mais | ponzu dressing   
( kan eventueel ook vegetarisch )

€ 13,5

GEBAKKEN MOSSELEN - gebakken mosselen | kokos-kerriesaus | taugé | zeekraal | ambachtelijk brood

€ 12,5
   

SOEPEN

TOMATENSOEP - kruiden crème fraîche | bosui | kip 

€ 6,75

BISQUE - kreeft | soepgroentjes | croutons | alioli 

€ 9,5

FRANSE UIENSOEP - stokbrood crouton | gegratineerd met kaas

€ 7,5

THAISE MOSSELSOEP - kokos | mosselen | shi-mei | taugé | bleekselderij

€ 8,0

HOOFDGERECHTEN

VISSERSGEHEIM - gebakken scholfilet | gerookte paling | doperwt | artisjok | groene asperge | snijboon | Beurre Blanc | paling vinegarette

€21,5

VURIGE TONGEN - hele gebakken Noordzeetong | salade | citroen | remouladesaus | frieten

€ 33,5

PETRUS VANGST - mosselen in naar keuze wijn of knoflook bereid | frites | salade | look saus

€ 20,5

MORGENSTER - geroosterd buikspek | knoflook gamba’s | mango | shanghai Paksoy | jonge peentjes | polenta | five spice | wortel jus

€ 22,5

HEMELSE GOEDHEID - tournedos van Ierse ossenhaas | aardappel | seizoensgroenten | jus van rode wijn  

€ 28,5

HERDERSMAAL - gebakken lamsfilet grain fed | pulled lamsbout | gegrilde groente | polenta | BBQ-jus

€ 24,5

BIECHTGEHEIM - Iberico rib-roast van Green Egg | dopewrt | groene asperge | geconfijte aardappel | aubergine | Hollandaisesaus | antiboise 

€ 22,5

NOCH VLEES NOCH VIS - diversen soorten tomaat | basilicum | avocado | courgette | artisjok | risotto | pesto

€ 19,5

SALADE PAYSAN - gebakken kip | krokante spek | ui | champignons | seizoensfruit | frambozendressing | frites

€ 18,5

SALADE UIT DE ZEE - ingelegde zalm | scampi | tonijn | rode ui | avocado | tomaat | komkommer | verse kruiden | pestodressing | frites

€ 19,5

 

 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag tot en met zondag geopend vanaf 10.00 uur

 

De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur