• Dinerkaart

Onze Dinerkaart

Op dit moment zijn wij bezig met het voorbereiden van onze nieuwe dinerkaart voor de heropening, wij zullen deze zo snel mogelijk hieronder publiceren! Houd onze site in de gaten voor nieuwe updates.

Tafel reserveren

VOORGERECHTEN

ESCARGOTS-  6 wijngaardslakken | gegaard in kruidenboter  

€ 12,50

CARPACCIO - Rundercarpaccio | pijnboompitten | rucola | Parmezaanse kaas | spekjes | truffelmayonaise

€ 13,00

SCAMPI’S IN LOOK - Scampi’s uit de oven | gegaard in chili-knoflookboter

€ 13,50

STEAK TARTAAR - Oosterse steak tartaar | sesam krokantje | gefrituurd ei | zoetzure Sjalot | spicy mayo | gel van ponzu | gepofte wilde rijst

€ 13,50

GARNALENCOCKTAIL - Hollandse garnalen | cocktailsaus | citroen | toast

€ 14,50

GEITENKAAS - Geitenkaas | biet | bloemkool | hazelnoot | beukenzwam  

€ 12,50

BLOEDWORST & KALFSZWEZERIK - Bloedworst | kalfszwezerik | appel | rode wijn jus

€ 16,50

ZALM - 2 bereidingen van zalm | mosterd | cornichons | mini-biet | bloemkool | hazelnoot

€ 13,50

SOEPEN

TOMATENSOEP - Kruiden crème fraîche | bosui

€ 6,75

SOEP ST. PETRUS - Wisselende soep | passende garnituur

€ 6,75

FRANSE UIENSOEP - Stokbrood crouton | gegratineerd met kaas

€ 7,50

TWEE APOSTELEN - Twee kleine kopjes soep

€ 7,50

HOOFDGERECHTEN

KREEFT THERMIDOR - Gegratineerde kreeft | créme van knolseldrij | polenta | knolselderij | venkel | prei

Halve €22,50

Hele €36,50

ELFDE GEBOD - Grietfilet | Hollandse garnalen | orzo | pastinaak | prei | bisque van langousine

€ 24,50

VURIGE TONGEN - Hele gebakken Noordzee tong | salade | citroen | remouladesaus

€ 33,50

BENEDICTUS - Diamanthaas | anijschampignons | knolselderij | pastinaak | aardappel | saus van gepofte knoflook

€ 24,50

MYSTIEKE ROOS - Gebraden hoenderfilet | eendenlever | bloemkool | hazelnoot | beukenzwam | Beurre Noisette

€ 22,50

ZEEWIERBURGER - Zeewierbroodje | zeewierburger | sla | komkommer | wakame | cocktailsaus | zoetzure rode kool | gefrituurde uitjes | rijk gevulde salade

€ 17,50

HEMELSE GOEDHEID - Tournedos van ossenhaas | polenta | schorseneren | prei | jus van rode wijn

€ 28,50

NOCH VLEES NOCH VIS - Gepofte ui | bloemkool | hazelnoot | beukenzwam | gefrituurd ei

€ 19,50

 

 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 11.00 ur

Zaterdag en zondag geopend vanaf 10.00 uur

De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur