• Dinerkaart

Onze Dinerkaart

Momenteel enkel menu arrangement voor onze hotelgasten.

I.v.m de nieuwe corona regels mogen wij enkel en alleen nog hotelgasten ontvangen in ons hotel en restaurant. Heeft u toch zin om er samen even tussenuit te gaan? Informeer dan bij ons voor een hotelovernachting mét een arrangement om te ontbijten én dineren! De dinerkaart die hieronder weergeven word is de komende tijd niet van toepassing! 

Tafel reserveren

DE BORREL VOORAF

BROOD kruidenboter | aioli | pesto 

€ 6,5

OESTERS per stuk | rode wijnazijn | citroen 

€2,95

GARNALEN IN PANKO 6 stuks | chilisaus 

€4,75

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN RUND - pijnboompitten | rucola | Parmezaan | spekjes | truffelcrème   

€ 13,0

SCAMPI IN LOOK - chili-knoflookboter saus | ambachtelijk broodje 

€ 13,5

TERRINE VAN EEND - Rilette van eendenbout, amandelen, pistache | kern van eendenlever | Iberico pata negra | pompoen structuren | rozijnen 

€ 14,0

ZALM - ingelegde zalm | geitenkaas | bereidingen van rode biet | balsamico | walnoot | espuma

€ 14,0

SUKADE & ZWEZERIK - gelakte sukade | krokante kalfszwezerik | truffel | knolselderij | paddenstoelen | thee van boleet | creme van knol met amandelen 

€ 16,5

KWARTEL & BLOEDWORST - borstfilet | gekonfijt pootje| witlof | appel |  knolselderijcrème | bloedworst | calvados jus

€ 15,5

BRANDADE - kabeljauw en aardappel | oester, rode wijnazijn, sjalot | blini, haringkaviaar, crème fraîche | krokant zuurdesem

€ 13,5
GEITENKAAS - geitenkaasmousse | pompoen structuren | bereidingen van rode biet | rozijnen | balsamico  € 13,5

SOEPEN

TOMATENSOEP - kruiden crème fraîche | bosui | kip 

€ 6,75

BISQUE - kreeft | soepgroentjes | croutons | aioli 

€ 9,5

FRANSE UIENSOEP - stokbrood crouton | gegratineerd met kaas

€ 7,5

SOEP ST PETRUS - wisselende soep

€ 6,75

HOOFDGERECHTEN

VISSERSGEHEIM - gebakken roodbaars | mosselen | pompoentaartje | venkel | choronsaus  

€22

VURIGE TONGEN - hele gebakken Noordzeetong | salade | citroen | remouladesaus | frieten

€ 33,5

PETRUS VANGST - wisselend visgerecht

€ 21

HEMEL OP AARDE- boeuf bourguignon | zilverui | rode wijnsaus | aardappel | fondantaardappel | wortel | bleekselderij 

€ 22

MYSTIEKE ROOS - hoender van de Green Egg | geschroeide langoustine | pompoen variatie  | oer wortel | bospeen  | crèmesaus     

€ 23

HEMELSE GOEDHEID - 180 gram tournedos |  ravioli | paddenstoelen | brioche | truffel-madeira jus            

€ 28,5

LADY STEAK- 150 gram tournedos  | ravioli | paddenstoelen | brioche | truffel-madeira jus     

€ 25

NOCH VLEES NOCH VIS - ravioli | paddenstoelen | parmezaan | groene asperge | gepocheerd ei | boleet thee | amandel creme met knol | choronsaus

€ 20

    

 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Helaas zijn wij momenteel alleen geopend voor hotelgasten. 
Heeft u toch zin om er even tussen uit te gaan?
Informeer dan bij ons voor een overnachting met ontbijt én diner!