• Dinerkaart

Onze Dinerkaart

De gerechten van onze dinerkaart zijn van 17.00 uur tot 21.00 te bestellen. LET OP: Deze diner kaart gaat in op 16 januari 2020.

Tafel reserveren

VOORGERECHTEN

ESCARGOTS-  6 wijngaardslakken | gegaard in kruidenboter  

€ 12,50

CARPACCIO - Rundercarpaccio | pijnboompitten | rucola | Parmezaanse kaas | spekjes | truffelmayonaise

€ 13,00

SCAMPI’S IN LOOK - Scampi’s uit de oven | gegaard in chili-knoflookboter

€ 13,50

STEAK TARTAAR - Oosterse steak tartaar | sesam krokantje | gefrituurd ei | zoetzure Sjalot | spicy mayo | gel van ponzu | gepofte wilde rijst

€ 13,50

GARNALENCOCKTAIL - Hollandse garnalen | cocktailsaus | citroen | toast

€ 14,50

GEITENKAAS - Geitenkaas | biet | bloemkool | hazelnoot | beukenzwam  

€ 12,50

BLOEDWORST & KALFSZWEZERIK - Bloedworst | kalfszwezerik | appel | rode wijn jus

€ 16,50

ZALM - 2 bereidingen van zalm | mosterd | cornichons | mini-biet | bloemkool | hazelnoot

€ 13,50

SOEPEN

TOMATENSOEP - Kruiden crème fraîche | bosui

€ 6,75

SOEP ST. PETRUS - Wisselende soep | passende garnituur

€ 6,75

FRANSE UIENSOEP - Stokbrood crouton | gegratineerd met kaas

€ 7,50

TWEE APOSTELEN - Twee kleine kopjes soep

€ 7,50

HOOFDGERECHTEN

KREEFT THERMIDOR - Gegratineerde kreeft | créme van knolseldrij | polenta | knolselderij | venkel | prei

Halve €12,50

Hele €36,50

ELFDE GEBOD - Grietfilet | Hollandse garnalen | orzo | pastinaak | prei | bisque van langousine

€ 24,50

VURIGE TONGEN - Hele gebakken Noordzee tong | salade | citroen | remouladesaus

€ 33,50

BENEDICTUS - Kalfs rib-eye | anijschampignons | knolselderij | pastinaak | aardappel | saus van gepofte knoflook

€ 24,50

MYSTIEKE ROOS - Gebraden hoenderfilet | eendenlever | bloemkool | hazelnoot | beukenzwam | Beurre Noisette

€ 22,50

ZEEWIERBURGER - Zeewierbroodje | zeewierburger | sla | komkommer | wakame | cocktailsaus | zoetzure rode kool | gefrituurde uitjes | rijk gevulde salade

€ 17,50

HEMELSE GOEDHEID - Tournedos van ossenhaas | polenta | schorseneren | prei | jus van rode wijn

€ 28,50

NOCH VLEES NOCH VIS - Gepofte ui | bloemkool | hazelnoot | beukenzwam | gefrituurd ei

€ 19,50

 

 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur