Menu's

Menu's

Alle gerechten van de menu's zijn ook los te bestellen! Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. LET OP: Dit menu geldt vanaf 5 oktober 2019.

Tafel reserveren

3-4-5 Gangen menu

Voorgerecht 

Rosbief van kalfsmuis met gepaneerde mosselen, atjar van rode kool, alioli en gebakken uitjes
 

Soep 

Petrussoep met knoflook crouton
 

Tussengerecht 

Duo van schaaldieren met pasta, Hollandse garnaal, gamba en bosui
 

Hoofdgerecht

Heekfilet met kruidenkorst en risotto met tomaat, seizoensgroenten geserveerd met romige Noilly Pratt saus

Of

Gebraden parelhoen supreme met zuurkool, spruitjes en Zeeuwsspek geserveerd met knoflook jus

Dessert

Gevarieerd dessert, kaasplateau óf Hasseltse koffie

.

3-Gangen (voor-hoofd-nagerecht) €34,50

4-Gangen (voor-soep-hoofd-nagerecht) €39,50

5-Gangen (voor-soep-tussen-hoofd-nagerecht) €45,-

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur