Menu's

Menu's

Alle gerechten van de menu's zijn ook los te bestellen! Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.

Tafel reserveren

3-4-5 Gangen menu

Voorgerecht 

Gerookte zalm met krab- ei salade, krokante aardappel, crème fraiche en haringkaviaar geserveerd met saffraan- limoen mayonaise
 

Soep 

Petrussoep met knoflook crouton
 

Tussengerecht 

Coquille met gelakt buikspek, crème van wortel en zoetzure rode ui
 

Hoofdgerecht

Gebakken doradefilet met mosselen en een voorjaars stampotje van prei en tomaat geserveerd met saus van daslook

Of

Gegrilde kalfsrib-eye met truffelrisotto en seizoensgroenten geserveerd met gerookt spek jus

Dessert

Gevarieerd dessert, kaasplateau óf Hasseltse koffie

.

3-Gangen (voor-hoofd-nagerecht) €34,50

4-Gangen (voor-soep-hoofd-nagerecht) €39,50

5-Gangen (voor-soep-tussen-hoofd-nagerecht) €45,-

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur