Menu's

Menu's

Alle gerechten van de menu's zijn ook los te bestellen! Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. LET OP: Dit menu geldt vanaf 25 oktober 2019.

Tafel reserveren

3-4-5 Gangen menu

Voorgerecht 

Salade van gerookte forel | ingelegde zalm | gefrituurde mossel | creme van avocado | atjar van rode kool | brioche
 

Soep 

Bouillon van fazant | crouton
 

Tussengerecht 

Sous-vide gegarde ganzenborst | bloedworst | thijm | krokante polenta | bospeen | jus van shi-mei
 

Hoofdgerecht

Gegrilde speenvarkenfilet | varkens wang | rode kool | jus van mosterd

Of

Gebakken roodbaarsfilet | heilbot | zuurkoolstamp | spruiten | saus van milde gele curry

Dessert

Gevarieerd dessert, kaasplateau óf Hasseltse koffie

.

3-Gangen (voor-hoofd-nagerecht) €34,50

4-Gangen (voor-soep-hoofd-nagerecht) €39,50

5-Gangen (voor-soep-tussen-hoofd-nagerecht) €45,-

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur