Menu's

Menu's

Alle gerechten van de menu's zijn ook los te bestellen! Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. LET OP: LET OP: Dit menu gaat in op 16 januari 2020.

Tafel reserveren

3-4-5 Gangen menu

Voorgerecht 

2 bereidingen van zalm | mosterd | cornichons | mini biet | bloemkool | hazelnoot
 

Soep 

Bouillon van rund | crouton
 

Tussengerecht 

Oosterse steak tartaar | sesam krokantje | gefrituurd ei | zoetzure Sjalot | spicy mayo | gel van ponzu | gepofte wilde rijst
 

Hoofdgerecht

Duo van kalfs rib-eye en sucade | anijschampignons | knolselderij | pastinaak | aardappel | saus van gepofte knoflook

Of

Gebakken kabeljauw met gamba | aardappelpuree | venkel | schorseneren | knolselderij | Beurre blanc

Dessert

Gevarieerd dessert, kaasplateau óf Hasseltse koffie

.

3-Gangen (voor-hoofd-nagerecht) €34,50

4-Gangen (voor-soep-hoofd-nagerecht) €39,50

5-Gangen (voor-soep-tussen-hoofd-nagerecht) €45,-

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur