Menu's

Menu's

Alle gerechten van de menu's zijn ook los te bestellen! Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.

Tafel reserveren

3-4-5 Gangen menu

Voorgerecht 

Vitello tonnato met kalfsrosbief, gamba’s, tonijnmayonaise, appelkappertjes en haricots verts
 

Soep 

Petrussoep met knoflook crouton
 

Tussengerecht 

Gebakken mosselen in tomatensals met taugé en zeekraal
 

Hoofdgerecht

Gebakken schelvisfilet met inktvisringen, saffraan-aardappelmousseline en cherry tomaatjes geserveerd met romige kreeften jus

Of

Gegrilde Runderbavette met aardappelrösti en seizoensgroenten geserveerd met kruidenboter jus

Dessert

Gevarieerd dessert, kaasplateau óf Hasseltse koffie

.

3-Gangen (voor-hoofd-nagerecht) €34,50

4-Gangen (voor-soep-hoofd-nagerecht) €39,50

5-Gangen (voor-soep-tussen-hoofd-nagerecht) €45,-

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur