• Desserts

Onze Dessertkaart

 

Tafel reserveren

DESSERTKAART

KAAS

Samengesteld door Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot

KAASPLATEAU - 3 kazen

€ 8,75

KAASPLATEAU - 4 kazen

€ 10,25

KAASPLATEAU - 5 kazen

€ 12,5

 DESSERTS

VRIJ-TOF- caramel-, hazelnoot- en vanille-ijs | huisgemaakte kletskop | caramelsaus

€ 7,5

ZEVENDE HEMEL -aardbeien mousse | gepocheerde rabarber | Thaise basilicum-crème | limoen | vlierbloessem espuma | yoghurt panna cotta | ijs van witte chocolade 

€ 8,25

LAATSTE OORDEEL - kersenbavarois | honing cremeux | hangop | vlierbloesem | amandel | parfait | amandel krokant

€ 7,5

SCHIETGEBEDJE - pavlova | amandelkrokant | ananas | mango | passievrucht | sorbetijs 

€ 7,75

DAME BLANCHE - Vanille-ijs | chocoladesaus | slagroom

€ 7,25

 

 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag tot en met zondag geopend vanaf 10.00 uur

 

De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur