• Desserts

Onze Dessertkaart

I.v.m de nieuwe corona regels mogen wij enkel en alleen nog hotelgasten ontvangen in ons hotel en restaurant. Heeft u toch zin om er samen even tussenuit te gaan? Informeer dan bij ons voor een hotelovernachting mét een arrangement om te ontbijten én dineren! De dessertkaart die hieronder weergeven word is de komende tijd niet van toepassing! 

Tafel reserveren

DESSERTKAART

KAAS

Samengesteld door Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot

KAASPLATEAU - 3 kazen

€ 8,75

KAASPLATEAU - 4 kazen

€ 10,25

KAASPLATEAU - 5 kazen

€ 12,5

 DESSERTS

VRIJ-TOF - caramel-, hazelnoot- en vanille-ijs | huisgemaakte kletskop | Karamelsaus

€ 7,5

ZEVENDE HEMEL - parfait| mango cremeux | merengue | passievrucht caramel | passie curd | 

€ 8

LAATSTE OORDEEL -  brownie taartje | bramen | creme suisse | chocolade  mousse | yoghurt ijs | 

€ 8

SCHIETGEBEDJE - macaron | mousse van tiramisu, koffie, amandel | chocolade | framboos |  

€ 8

DAME BLANCHE - Vanille-ijs | chocoladesaus | slagroom

€ 7,5

 

 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Helaas zijn wij momenteel alleen geopend voor hotelgasten. 
Heeft u toch zin om er even tussen uit te gaan?
Informeer dan bij ons voor een overnachting met ontbijt én diner!