• Desserts

Onze Dessertkaart

De dessertkaart die hieronder weergeven word is de komende tijd niet van toepassing! 

Tafel reserveren

DESSERTKAART

KAAS

Samengesteld door Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot

KAASPLATEAU - 3 kazen

€ 8,75

KAASPLATEAU - 4 kazen

€ 10,25

KAASPLATEAU - 5 kazen

€ 12,5

 DESSERTS

VRIJ-TOF - caramel-, hazelnoot- en vanille-ijs | huisgemaakte kletskop | Karamelsaus

€ 7,5

ZEVENDE HEMEL - parfait| mango cremeux | merengue | passievrucht caramel | passie curd | 

€ 8

LAATSTE OORDEEL -  brownie taartje | bramen | creme suisse | chocolade  mousse | yoghurt ijs | 

€ 8

SCHIETGEBEDJE - macaron | mousse van tiramisu, koffie, amandel | chocolade | framboos |  

€ 8

DAME BLANCHE - Vanille-ijs | chocoladesaus | slagroom

€ 7,5

 

 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Helaas zijn wij momenteel gesloten.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel en restaurant!