• Activiteiten

28/29/30 juni

Elastiek

Het gratis festival Elastiek vindt plaats op het Vrijthof in Hilvarenbeek, tegenover Herberg St. Petrus. Geniet van de beats op de vrijdagavond, de sfeervolle Elastiek-zaterdagavond en struin op zondag langs het podium. Ook aan de jonge feestgangers is gedacht; zij vermaken zich bij het Kinderprogramma.

1 juli

Start Mosselseizoen

In Nederland houdt men zich vaak aan het credo ‘mosselen kun je alleen eten als de “r” in de maand zit”. Wat weinige weten is dat het mosselseizoen echter al begint in juli.

Omdat mosselen een natuurproduct zijn, blijven wij als restaurant uiteraard afhankelijk van de groei en conditie van de mossel. Daarom kan het voorkomen dat de mosselen iets later dan verwacht op onze menukaarten verschijnen.

16/17/18 augustus

Beachbeek

In het laatste weekend van de basisschoolvakantie wordt het Vrijthof in Hilvarenbeek omgetoverd tot een grote zandbak en vindt het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi ‘Beachbeek’ plaats.

15 oktober

Opening wildseizoen

Het wildseizoen loopt officieel van 15 oktober, wanneer de jacht op fazant en haas wordt geopend, tot en met tweede kerstdag. Houd onze website in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe wildgerechten op onze menukaarten.

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 11.00 ur

Zaterdag en zondag geopend vanaf 10.00 uur

De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur