Hotelmedewerker

Bij Herberg Sint Petrus zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team weer compleet te maken. We zijn op zoek naar een ontbijtmedewerker en een medewerker housekeeping. Zoek je een baan voor meer uren? Dan behoort een combinatie van beide functies ook tot de mogelijkheden! Ook bestaat de mogelijkheid tot split diensten, dus heb je jonge kinderen thuis dan is deze functie nog steeds goed te combineren. 

ONTBIJTMEDEWERKER 8-12 uur (2 à 3 ochtenden)

Ben jij een zorgzaam, vroege vogel type? Bij Herberg Sint Petrus komen de hotelgasten vanaf 07.30 uur ontbijten. Je begint om 07.00 met een rondje stofzuigen en het klaarzetten van de versproducten bij het ontbijt buffet en de broodjes in de oven. Je voorziet de gasten van een lekker kopje koffie of thee en een eitje. De rest gaat via het buffet. Vanaf 10.00 krijgen we de eerste lokale stamgasten aan de leestafel voor hun krantje en bakje koffie. Om 09.30 komt er een collega bij van de bediening. Samen nog even het terras klaarzetten en de eerste gasten ontvangen, het ontbijt verzorgen tot 10.00. het buffet afruimen en rond 11.00 uur ben je klaar.

INTERIEURVERZORGER 8-12 uur (2 à 3 dagen)

Daarnaast zijn we op zoek naar een interieurverzorger. Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de hotelkamers. We zoeken iemand voor 2 à 3 dagen per week per week; dat betekent dat je gemiddeld 4 uur per dag werkt. Werktijden zijn flexibel, in principe in te vullen vanaf 9:00 uur tot ongeveer 15:00 uur. We denken graag met je mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf! 

 Stuur een motivatie naar info@sintpetrus.nl en wie weet tot snel bij ons op de werkvloer!

Erkend leerbedrijf

Sint Petrus is een erkend leerbedrijf met stagemogelijkheden voor leerlingen niveau 1, 2, 3 en 4 in zowel bediening als keuken. De keuken is klassiek Frans met moderne invloeden. We werken uitsluitend met verse producten. Zo krijgen bijvoorbeeld onze leerlingen in de keuken ook de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een heel ree, wildzwijn of lam volledig uit te benen en te portioneren.

We gaan regelmatig op werkbezoeken. Afgelopen voorjaar bij schapenfokkerij “Van de Driesweiden”. Lees hier meer over dit leerzame werkbezoek. Naast onze vaste medewerkers, werken er ook veel jonge parttimers wat zorgt voor een dynamische en gezellige sfeer tijdens en na het werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of loop een keertje mee!

Herberg Sint Petrus is een erkend leerbedrijf.