Diner
s
Di t\m zo kunt u bestellen van de lunchkaart van 12.00 tot 15.00. Vanaf 16.00 presenteren wij onze dinerkaart. Op za & zo serveren we zowel lunch als dinerkaart vanaf 12.00 (lunchkaart tot 15.00)
VOOR |
||
CARPACCIO VAN RUND | Pijnboompitten | rucola | Parmezaan | spekjes | truffelcrème | 13,00 |
SCAMPI IN LOOK | Chili-knoflookboter saus | ambachtelijk broodje | 13,50 |
WILD PROEVERIJ | Bombe van hertenrosbief | bitterbal van wildstoof | wildbouillon | 15,00 |
WILDZWIJN & EENDENLEVER | Pulled wildzwijn van de green egg | gebakken eendenlever | appel compote | 14,50 |
POKE BOWL | Zalm | tonijn | sushi rijst | avocado | bosui | radijs | edamame | wakame | zoetzure ui, komkommer en mais | 13,50 |
GEMARINEERDE ARTISJOK | Op krokante wrap | bundelzwam | oudekaas | crumble van noten | atjar van rode kool | 12,50 |
SOEPEN |
||
TOMATENSOEP | Kruiden crème fraîche | bosui | soepballen | 7,00 |
WILDBOUILLON | Met specerijenroom | 7,50 |
FRANSE UIENSOEP | Stokbrood crouton | gegratineerd met kaas | 7,50 |
BROOD MET SMEERSELS | 6,50 | |
HOOFD |
||
VISSERSGEHEIM | Gebakken zalm | warm gerookt | witte kool met citrus | rosti | dragonsaus | 23,50 |
ELFDE GEBOD | Gebakken scholfilet | kruidencroute | gele biet | artisjok | gefermenteerde knoflookmousseline | 23,50 |
VURIGE TONGEN | Hele gebakken Noordzeetong | salade | citroen | remouladesaus | frieten | dagprijs |
ZONDEBOK | Hertenrugfilet | gestoofde wang in bladerdeeg | wildgarnituur | portsaus | 27,50 |
MYSTIEKE ROOS | Gebakken hoenderfilet | bitterbal van de dij | truffeljus | gefermenteerde knoflook mousseline | 22,50 |
HEMELSE GOEDHEID | Tournedos 180 gram | pommes dauphine | beurre noisette | witlof | 32,50 |
JACHTFESTIJN | Klassieke hazenpeper | spruitjes | rodekool | puree | stoofpeer | 22,50 |
NOCH VLEES NOCH VIS | Pulled jackfruit | portebello | pompoen | rode bietendressing | | 19,50 |
Paradijselijk dineren
Herberg st. Petrus
Openingstijden
Maandag gesloten
Di t/m zo 10:00 - 22:00