Menu's

Menu's

Alle gerechten van de menu's zijn ook los te bestellen! Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.

3-4-5 Gangen menu

Voorgerecht 

Tartaar van zalm met een krokante gamba, brioche en zoetzure radijs
 

Soep 

Petrussoep met een lolly van gevogelte
 

Tussengerecht 

Zacht gegaard runderstaartstuk met een saus van rendang en zoetzure komkommer
 

Hoofdgerecht

Gebakken kabeljauwfilet met kruidenkorst, zuurkool, met een saus van Noilly Prat en wasabi

Of

Kalfsfilet met een kroketje van zwezerik en serranoham, aardappel, spruiten en truffeljus

Dessert

Gevarieerd dessert, kaasplateau óf Hasseltse koffie

.

3-Gangen (voor-hoofd-nagerecht) €34,50

4-Gangen (voor-soep-hoofd-nagerecht) €39,50

5-Gangen (voor-soep-tussen-hoofd-nagerecht) €45,-

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur