Menu's

Menu's

Alle gerechten van de menu's zijn ook los te bestellen! Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.

3-4-5 Gangen menu

Voorgerecht 

Tataki van kalfsvlees met ketjap gamba’s en zoetzure rode kool
 

Soep 

Wildbouillon met soepgroenten en een loempia van wild
 

Tussengerecht 

Gemarineerde zalmfilet met schuim van Texels bockbier en furikake kruiden
 

Hoofdgerecht

Gebakken lengfilet met kokkels, Hollandse garnalen, venkel en olijven crèmesaus

Of

Gebraden runderbiefstuk van Henk Broeders met stamppot van zuurkool en spek en gepofte knoflookjus

Dessert

Gevarieerd dessert, kaasplateau óf Hasseltse koffie

.

3-Gangen (voor-hoof-nagerecht) €34,-

4-Gangen (voor-soep-hoofd-nagerecht) €39,-

5-Gangen (voor-soep-tussen-hoofd-nagerecht) €45,-

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur