Menu's

Menu's

Alle gerechten van de menu's zijn ook los te bestellen! Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.

Tafel reserveren

3-4-5 Gangen menu

Voorgerecht 

Rouleau van gerookte zalm en gamba met brioche, zoetzure komkommer, appel en gefrituurde gamba's
 

Soep 

Petrussoep (wisselend) met knoflook crouton
 

Tussengerecht 

Gerookte rundermuis met zoetzure groenten, bundelzwam en truffelmayonaise
 

Hoofdgerecht

Gebakken Skreifilet (winter kabeljauw) met gamba's , gnocchi met pesto en witte wijn botersaus met vinaigrette van saffraan

Of

Gebraden varkenshaas met varkenswang, hete bliksem, rode kool en eigen jus

Dessert

Gevarieerd dessert, kaasplateau óf Hasseltse koffie

.

3-Gangen (voor-hoofd-nagerecht) €34,50

4-Gangen (voor-soep-hoofd-nagerecht) €39,50

5-Gangen (voor-soep-tussen-hoofd-nagerecht) €45,-

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur