3-gangen “surprise” menu – 32.5 | Kopje soep naar keuze vooraf – Luxe lunchproeverij met vis- en vleesgerechten als hoofdgerecht – een zoet dessert of Hasselt Kaffé als nagerecht |
U kunt van tevoren contact opnemen voor eventuele speciale wensen of uitzonderingen. | |
SOEPEN | |
FRANSE UIENSOEP – 8.5 | onze klassieker… heerlijke Franse uiensoep in de oven gegratineerd met kaas |
SOEP SINT PETRUS – 8.5 | Wisselende soep |
TOMATENSOEP – 7.5 | kruiden- crème-fraîche | soepballen |ambachtelijk broodje | kan ook vegetarisch |
BROOD GERECHTEN | |
GEROOKTE ZALM – 15.5 | gerookte zalm| gekookt ei | aioli | rucola |
GESMOLTEN BRIE – 12.5 | gebakken champignons | truffelhoning | rucola | walnoten |
CARPACCIO – 12.5 | pijnboompitten | rucola | Parmezaan | truffelmayonaise |
KROKETTEN VAN RUND – 9.5 | mosterd (liever frieten i.p.v. brood? + 2.5) |
HOLLANDSE GARNALEN KROKETTEN – 15.5 | aioli | citroen (liever frieten i.p.v. brood? + 2.5) |
CROQUE MONSIEUR – 7.5 | Zeeuwse ham | kaas |
CROQUE MADAME – 8.5 | Zeeuwse ham | kaas | gebakken ei |
LUNCHCOMBI “VLEES” – 18.5 | carpaccio | runderkroket | kopje soep naar keuze |
LUNCHCOMBI VIS – 19.5 | gerookte zalm | garnalenkroket | kopje soep naar keuze |
LUNCHSNACK – 16.5 | gebakken ei | runderkroket | ham | kaas | kopje soep naar keuze |
BOWLS & SALADES | |
SALADE SCAMPI – 19.5 | gebakken scampi | wakamé | oosterse salade | croutons | furikaké | Japanse mayonaise |
SALADE OOSTERSE KIP – 18.5 | gebakken kipfilet | soja gel | oosterse salade | wasabi mayonaise | sesam |
POKE BOWL – 16.5 | rijst | tonijn | mais | wakamé | edamame | komkommer | zoetzure ui | furikaké | wasabi mayonaise |
BURRATA & HUMUS DIP – 15.5 | Humus van tahini | granaatappel | stoofpeer | walnoot | flatbread |
Onze salades worden geserveerd met een ambachtelijk broodje, liever friet? meerprijs €2,5 | |
VOORGERECHTEN | |
SCAMPI IN LOOK – 14.5 | Romige chili-knoflooksaus | ambachtelijk broodje |
ESCARGOTS – 12.5 | 6 wijngaardslakken | kruidenboter |
RUNDER TARTAAR – 15.5 | Mousse van piccalilly | schuim van zwarte knoflook | zoetzure groenten |
CARPACCIO – 13.5 | pijnboompitten | rucola | Parmezaan | truffelmayonnaise |
SASHIMI VAN TONIJN – 15.5 | dungesneden tonijn | brandade van tonijn | wakamé | wasabi mayonnaise |
HOOFDGERECHTEN | |
“VURIGE TONGEN” 42.5 | Hele gebakken Noordzeetong | remouladesaus | frieten | salade |
BIEFSTUK – 140 gr. 23.5 200 gr. 26.5 | Nieuw-Zeelandse rumpsteak | romige pepersaus | frieten | salade |
GEGRATINEERDE VISSCHOTEL – 22 | diverse vissoorten | lichte kerriesaus | frieten | salade |
DESSERTS | |
MANGO MESS – 8,5 | Mango compote | karamel-ijs | hang-op | meringue |
DAME BLANCHE – 8,5 | Vanille-ijs | chocoladesaus | slagroom |
PROGRES GEBAK – 5,5 | hazelnoot-nougatine progres | karamelsaus | slagroom |
APPELPUNT – 5,5 | met slagroom |
KERSENVLAAITJE – 5,5 | met slagroom |
Lunch
s
Dinsdag t/m zondag kunt u bestellen van de lunchkaart van 12:00 tot 15:00. Vanaf 17:00 presenteren wij onze dinerkaart. U kunt bestellen tot 20:00.
Paradijselijk dineren
Herberg st. Petrus
Openingstijden
Maandag gesloten
Di t/m zo 10:00 - 22:00