Dinerkaart

Onze Dinerkaart

De gerechten van onze dinerkaart zijn van 17.00 uur tot 21.00 te bestellen.

Voorgerechten

€ 5,00

En hij brak het brood

Broodjes geserveerd met kruidenboter en aioli

Extra rilette van eend €2,00

€ 11,25

Escargots

Een half dozijn wijngaardslakken in kruidenboter gegaard

€ 12,25

Rundercarpaccio

Dun gesneden rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

Supplement gebakken eendenlever € 5,00

€ 13,50

Scampi's in look

In kruidige chili-knoflookboter gegaarde scampi’s uit de oven
€ 14,25

Zalm en biet

Gravad lachs met structuren van biet, een gepocheerd ei en kappertjes

€ 15,25

Duo van zwezerik

Gebakken zwezerik met een kroketje van zwezerik en serranoham, stroop van appel en aceto en gebakken bundelzwam

€ 13,25

Surf en turf

Tataki van kalfsvlees met ketjap gamba’s, zoetzure rode kool geserveerd met wasabi mayonaise

€11,50

Toast paddenstoelen

Gebakken paddenstoelen, Gorgonzola dulce, rode ui, rucola, gepocheerd ei, truffelhoning en walnoot

€ 6,75

Tomatensoep

Met o.a. kruiden crème fraîche en bosui

€ 6,75

Runderbouillon

Met fijne groente en soepvlees

€ 7,25

Twee apostelen

Twee kleine kopjes soep

€ 7,25

Franse uiensoep

Met kaas gegratineerd
€ 6,75

Soep st. Petrus

Wisselende soep met passende garnituur

€14,50

Garnalencocktail

Hollandse garnalen met een cocktailsaus, citroen en toast

Diner

Petrus vangst

Wisselend vis gerecht van het menu, los te bestellen

€23,50

Zondebok

Hertenbiefstuk met een rouleaux van hertensucade, rode kool, spruiten geserveerd met zijn eigen jus

€22,50

Zonde der zinnen

Eendenborst met linzen, knolselderij, wortel en zilverui-spek saus

€ 24,50

Elfde gebod

Gebakken doradefilet met gebakken heilbotfilet, venkel en schaaldierenjus

€ 20,50

‘Noch vlees, noch vis’

Ravioli’s van rode biet en lente-ui met bundelzwam, knolselderij geserveerd met een saus van blauwschimmel

€ 32,50

Vurige tongen

Hele gebakken Noordzee tong  met groente en een remoulade saus

€ 34,50

Neptunus

Hele kreeft (à 450 gram) in knoflookolie gebakken met seizoensgroenten en vissaus

€ 27,50

Hemelse goedheid

Tournedos van ossenhaas met aardappelgratin en knolselderij geserveerd met jus van truffel

Supplement gebakken eendenlever € 5,00

€ 21,50

Mystieke roos

Saltimbocca van scharrelhoen met serranoha, salie, linzen, bundelzwam geserveerd met een saus van marsala

Desserts

€ 7,25

Vrij-tof

Karamel-, hazelnoot- en vanille ijs, huisgemaakte kletskop en karamelsaus
€ 4,25

Hasseltse koffie

Met Hasselt likeur en room

€ 6,00

Irish coffee

Met Irish whiskey en room

€ 5,75

Spanish coffee

Met Tia Maria en room

€ 6,75

Dame blanche

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
€ 5,75

Italian coffee

Met Amaretto en room

€ 4,50

Navarra Moscatel de Sarasate

Lekker bij fruitige desserts
€ 7,25

Oma’s weck

Roodfruit compote met vanille ijs en slagroom
€ 6,00

French coffee

Met Grand Marnier en room

Klaagplankje

Keuze uit diverse kaassoorten uit binnen- en buitenland (samengesteld door William van Hest van ‘Fromagerie Guillaume’)

€ 6,50

Pedro Xeminez Gran Barquero

Lekker bij chocolade en karamel desserts

€ 6,00

Brasilian coffee

Met Tia Maria, Grand Marnier en room

€ 7,50

Het vage vuur

Taartje Sibérienne met een parfait van mandarijn, merengue, cremeux van kokos met gebrand Italiaans eiwitschuim. Dit word aan tafel geflambeerd.

€7,50

Zevende hemel

Panna cotta van gezouten caramel met chocolademousse, Amarena kersen, gel van mint, een spongecake en bloedsinaasappelijs  

€ 6,00

Petrus koffie

Met Likeur 43 (‘cuarenta y tres’) en room

€ 7,50

Colheita port

Lekker bij kaasdessert

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur