Dinerkaart

Onze Dinerkaart

De gerechten van onze dinerkaart zijn van 17.00 uur tot 21.00 te bestellen

Voorgerechten

€ 5,00

En hij brak het brood

Broodjes geserveerd met kruidenboter en aioli

Extra rilette van eend €2,00

€ 11,25

Escargots

Een half dozijn wijngaardslakken in kruidenboter gegaard

€ 12,25

Rundercarpaccio

Dun gesneden rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

Supplement gebakken eendenlever € 5,00

€ 13,50

Scampi's in look

In kruidige chili-knoflookboter gegaarde scampi’s uit de oven
€ 15,75

Zalm en coquille

Gerookte zalm met twee gebakken coquilles, sinasappel, bataat, kappertjes geserveerd met limoen-saffraan mayonaise

€ 15,75

Zwezerik, coquille en buikspek

Gebakken zwezerik met gebakken coquille, buikspek uit de oven, gekarameliseerde witlof, appel en crémesaus

€ 15,50

Herfst proeverij

Wild boullion met een bitterbal van hert, ham van hert, rucola, zoetzure rode kool en truffelmayonaise

€11,50

Toast paddenstoelen

Gebakken paddenstoelen, Gorgonzola dulce, rode ui, rucola, gepocheerd ei, truffelhoning en walnoot

€ 6,75

Tomatensoep

Met o.a. kruiden crème fraîche en bosui

€ 6,75

Wildbouillon

Met passend garnituur

€ 7,25

Twee apostelen

Twee kleine kopjes soep

€ 7,25

Franse uiensoep

Met kaas gegratineerd
€ 6,75

Soep st. Petrus

Wisselende soep met passende garnituur

€14,50

Garnalencocktail

Hollandse garnalen met een cocktailsaus, citroen en toast

Diner

€ 32,50

Vurige tongen

Hele gebakken Noordzee tong  met groente en een remoulade saus

€23,50

Zondebok

Hertenbiefstuk met een rouleaux van hertensucade, rode kool, spruiten geserveerd met zijn eigen jus

€ 21,50

Mystieke roos

Gebraden Poulet Noir filet met een bitterbal van gestoofde dijen, zuurkool, spek, aardappelrösti geserveerd met crémesaus

€ 22,50

Jachtfestijn

Hazenpeper met aardappelpuree, rode kool, spruiten en Zeeuws spek 

€ 27,50

Hemelse goedheid

Tournedos van ossenhaas met seizoensgroenten en rodewijnsaus

Supplement gebakken eendenlever € 5,00

€ 34,50

Neptunus

Hele kreeft (à 450 gram) in knoflookolie gebakken met seizoensgroenten en vissaus

€ 20,50

‘Noch vlees, noch vis’

Risotto van orzo met gebakken paddenstoelen, gefrituurde brie, groene asperges, knolselderij en een gepocheerd ei

Petrus vangst

Wisselend vis gerecht van het menu, los te bestellen

€ 23,50

Elfde gebod

Gebakken roodbaars met coquille, gamba, Hollandse garnalen, risotto van orzo met prei en tomaat geserveerd met schaaldierenjus

Desserts

€ 7,25

Vrij-tof

Karamel-, hazelnoot- en vanille ijs, huisgemaakte kletskop en karamelsaus
€ 7,50

Schietgebedje

Bavarois van speculaas met een gelei van groene appel, gecarameliseerde appel, cremeux van honing, honing/yoghurt ijs, honing krokantje en crumble van speculaas

€ 7,25

Oma’s weck

Roodfruit compote met vanille ijs en slagroom
€ 6,00

Irish coffee

Met Irish whiskey en room

€7,50

Zevende hemel

warm chocolade taartje met dulche de leche, amandel, crumble van ruby chocolade en dulce de leche roomijs 

€ 6,75

Dame blanche

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
€ 6,00

French coffee

Met Grand Marnier en room

€ 6,00

Brasilian coffee

Met Tia Maria, Grand Marnier en room

Klaagplankje

Keuze uit diverse kaassoorten uit binnen- en buitenland (samengesteld door William van Hest van ‘Fromagerie Guillaume’)

€ 6,50

Pedro Xeminez Gran Barquero

Lekker bij chocolade en karamel desserts

€ 7,50

Colheita port

Lekker bij kaasdessert

€ 5,75

Italian coffee

Met Amaretto en room

€ 5,75

Spanish coffee

Met Tia Maria en room

€ 4,50

Navarra Moscatel de Sarasate

Lekker bij fruitige desserts
€ 6,00

Petrus koffie

Met Likeur 43 (‘cuarenta y tres’) en room

€ 4,25

Hasseltse koffie

Met Hasselt likeur en room

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur