De gerechten van onze dinerkaart zijn van 17.00 uur tot 21.00 te bestellen
Broodjes geserveerd met kruidenboter en aioli
Extra rilette van eend €2,00
Een half dozijn wijngaardslakken in kruidenboter gegaard
Dun gesneden rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise, supplement gebakken eendenlever € 5,00
Gerookte zalm met toast met Hollandse aspergers, gepocheerd ei en haringkaviaar. Geserveerd met hollandaisesaus
Sushi rijst met gemarineerde zalm, tonijn sashimi, avocado, komkommer, rode ui, sla wakame en ponzu dressing
Rosé gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, gamba's en rucola
Gedroogde Italiaanse ham met meloen en focaccia
Salade met asperges, Twentse Bunkerkaas, appel, rode ui en truffeldressing
3 geratineerde oesters met spinazie en hollandaisesaus
Ook los te bestellen voor €2,75 per stuk
Met o.a. kruiden crème fraîche en bosui
Met passend garnituur
Twee kleine kopjes soep
Aspergesoep met ham, peterselie en nootmuskaat
Meerdere bereidingen van Hollansde asperges met kriel, lamsoren, een gepocheerd ei en hollandaisesaus
Gebakken zeebaarsfilet met gamba's, groene kruidenrisotto en romige tomatensaus
Gebakken zalm met Brabantse asperges, spinazie, hollandaise saus en krieltjes
Tournedos van ossenhaas met seizoensgroenten en bearnaisesaus
Supplement gebakken eendenlever € 5,00
Brabantse asperges met boerenham, kriel, ei en botersaus
Hele kreeft (à 450 gram) in knoflookolie gebakken met seizoensgroenten en vissaus
Hele gebakken Noordzee tong met groenten en een remoulade saus
Kalfsoester met gerookte bospeencréme en rode wijnsaus
Duo van lamsnek en lamsrack, muffin van groene asperge en aardappel, Hollandse asperges met daarbij rode wijnjus
Lekker bij chocolade en karamel desserts
Met Tia Maria en room
Met Grand Marnier en room
Met Amaretto en room
Warme huisgemaakte wafel met vers fruit, slagroom, vanille-ijs en chocoladesaus
Creme brulee met geconfijte ananas, cremeaux van witte chocolade en parfait van karamel
Met Tia Maria, Grand Marnier en room
Lekker bij kaasdessert
Met Likeur 43 (‘cuarenta y tres’) en room
Met Hasselt likeur en room
Met Irish whiskey en room
Keuze uit diverse kaassoorten uit binnen- en buitenland (samengesteld door William van Hest van ‘Fromagerie Guillaume’)
Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur