VOORGERECHTEN | |
SCAMPI’S IN LOOK – 14.5 | chili-knoflook roomsaus | ambachtelijk broodje |
CARPACCIO VAN RUND – 13.5 | pijnboompitten | rucola | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise |
RUNDER TARTAAR – 15.5 | Mousse van piccalilly | Schuim van zwarte knoflook | zoutzure groenten |
ESCARGOTS – 12.5 | 6 wijngaardslakken | kruidenboter |
CHAMPIGNONS IN LOOK (V) – 12.5 | chili-knoflook roomsaus | ambachtelijk broodje |
FRANSE UIENSOEP – 8.5 | stokbrood crouton | gegratineerd met kaas |
PETRUS SOEP – 8.5 | wisselende soep |
GYOZA VAN GAMBA – 9.25 | wakamé | soyagel | wasabi mayonnaise |
GYOZA VAN HOENDER – 9.25 | wakamé | soyagel | wasabi mayonnaise |
BROOD MET SMEERSEL – 7.5 | |
POKE BOWL – 15 | rijst | tonijn | mais | wakamé | edamame | komkommer | zoetzure ui | furikaké | wasbimayonaise |
PROEVERIJ PLATEAU (2p) – 15.5 p.p. | combinatie van onze lekkerste voorgerechten |
SASHIMI VAN TONIJN – 15.5 | dungesneden tonijn | brandade van tonijn | wakamé | wasabi mayonnaise |
BURRATA & HUMMUS DIP – 13.5 | Humus met tahini | granaatappel | stoofpeer | walnoten | flatbread |
GEROOKTE ZALM – 15.5 | Roseval aardappelmousse | Noorse garnalen | Mayonaise van Witte Trappist |
HOOFDGERECHTEN | |
ZONDEBOK – 26.6 | Gebakken hertenbiefstuk | uiencompote | seizoens groenten | rode portjus |
MORGENSTER – 24.5 | Rouleau van varkenshaas | huisgemaakte bitterbal van gestoofde nek | truffel room saus |
VURIGE TONGEN – 42.5 | Hele gebakken Noordzeetong | remouladesaus | citroen | seizoensgroenten |
ELFDE GEBOD – 23.5 | Gebakken skrei filet | scampi | saffraan saus |
VAGEVUUR – 22.5 | Vispannetje met zalm en witvis | gegratineerd met kaas | kerriesaus | salade |
SALADE SCAMPI’S – 19,5 | Gebakken scampi | oosterse salade | Japanse mayonaise | furikaké |
BIECHTGEHEIM – 23.5 | Langzaam gegaarde rundersukade | uiencompote | rode portjus |
BENEDICTUS – 140gr. 24.5 200gr. 28 | Gegrilde Nieuw-Zeelandse Rumpsteak | Biefstuk | romige pepersaus | seizoensgroenten |
SALADE OOSTERSE KIP – 18.5 | Gebakken kipfilet | oosterse salade | wasabi mayonaise | soya gel | sesam |
NOCH VLEES, NOCH VIS (V) – 22.5 | Tartaar van artisjok | springrol van brie | bieten vinaigrette |
Diner
s
Dinsdag t/m zondag kunt u bestellen van de lunchkaart van 12:00 tot 15:00. Vanaf 17:00 presenteren wij onze dinerkaart. U kunt bestellen tot 20:00.
Paradijselijk dineren
Herberg st. Petrus
Openingstijden
Maandag gesloten
Di t/m zo 10:00 - 22:00