• Infoheader
Max 30 pers.

Max 30 pers.

Controlegesprek

Controlegesprek

Extra hygiene

Extra hygiene

Covid-19

Zoals je waarschijnlijk gehoord hebt, mogen wij vanaf 1 juni weer open! Wij staan te popelen om jullie weer te kunnen ontvangen in ons restaurant. Achter de schermen zijn we druk bezig met het creëren van een zo veilig mogelijke omgeving. Op deze pagina informeren we je over ons beleid.

Binnen in het restaurant mogen maximaal 30 gasten tegelijk zijn. Wij hebben het binnen zo ingedeeld dat we jullie en onze veiligheid zo veel mogelijk kunnen waarborgen.

In lijn met de richtlijnen werken wij in de maand juni met reserveringen. Reserveren kan online, of door te bellen naar 013-5052166. Op ons terras hebben we ook het een en ander aangepast om die anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen. Hiervoor kan ook gereserveerd worden. Aan een tafel mogen maximaal 2 personen zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meerdere personen bestaat, dan mag je met meerdere aan een tafel zitten. Online kun je daarom reserveren tot 2 personen. Wil je dineren en bestaat jou gezelschap uit een gezamenlijke huishouding van meer personen? Dan kun je alleen telefonisch reserveren.

Bij binnenkomst vragen we onze gasten hun handen te desinfecteren met het daarvoor bedoelde station, en vindt er een controlegesprek plaats met één van onze werknemers om in te schatten of er gezondheidsrisico’s bestaan. Daarbij wordt bijvoorbeeld gevraagd of iemand van het gezelschap last heeft van verkoudheid en/of griepklachten. Belangrijk om te weten is dat wij elke dag en met iedere werknemer ook een controlegesprek houden. Medewerkers met (lichte) klachten blijven thuis.

Daarnaast zijn onze medewerkers uitvoerig voorgelicht over de richtlijnen en zullen zij onze extra hygiëne maatregelen naleven. We hanteren extra hygiëne maatregelen. Werkplekken, toiletten en objecten zoals deurklinken worden met regelmaat grondig gereinigd. We hebben in ons restaurant verschillende plekken aangesteld waar gasten en personeel hun handen kunnen desinfecteren. Ook in de toiletten zijn reinigingsmiddelen aanwezig, en we vragen aan onze gasten of ze voor en na ieder toiletbezoek het toilet willen reinigen. Daarnaast worden de toiletten ook door ons regelmatig grondig gereinigd.

Op elke tafel ligt een flyer met daarop onze ‘huisregels’ met betrekking tot het coronavirus. We vragen onze gasten deze te respecteren.

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag tot en met zondag geopend vanaf 10.00 uur

 

De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur