• Infoheader
Max 100 pers.

Max 100 pers.

Extra hygiene

Extra hygiene

Covid-19

Het liefst hadden we jullie weer willen ontvangen als "normaal", maar in verband met corona hebben we toch een paar aanpassingen moeten doen. Op deze pagina informeren we je over ons beleid.

Bij (lichte) klachten vragen wij onze gasten thuis te blijven. Daarnaast hebben wij ons restaurant zo ingedeeld dat we jullie en onze veiligheid zo veel mogelijk kunnen waarborgen. Op ons terras hebben we ook het een en ander aangepast om die anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen.

Je kunt bij ons reserveren, maar je mag ook gewoon weer binnenlopen om te kijken of er een plekje vrij is. Reserveren kan online via deze website of telefonisch via 013-5052166. 

Bij binnenkomst vragen we onze gasten hun handen te desinfecteren met het daarvoor bedoelde station. Belangrijk om te weten is dat wij elke dag en met iedere werknemer een controlegesprek houden. Medewerkers met (lichte) klachten blijven thuis. Daarnaast zijn onze medewerkers uitvoerig ingelicht over de richtlijnen en zullen zij onze extra hygiëne maatregelen naleven. 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag tot en met zondag geopend vanaf 09.00 uur (terras is geopend vanaf 10.00 uur)

 

De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur