• Infoheader
Alleen hotelgasten

Alleen hotelgasten

Extra hygiene

Extra hygiene

Covid-19

Het liefst hadden we jullie weer willen ontvangen als "normaal", maar in verband met corona hebben wij helaas aanpassingen moeten doen.  Op deze pagina informeren we je over ons beleid.

Door de nieuwe corona regels mogen wij helaas enkel en alleen nog hotelgasten ontvangen. Wel mogen wij het ontbijt én diner voor onze hotelgasten verzorgen, dit werkt in arragementvorm.  Voor meer informatie zijn wij vanaf 11.00 telefonisch te bereiken op: 013-5052166, of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Bij (lichte) klachten vragen wij onze hotelgasten thuis te blijven. Daarnaast hebben wij ons restaurant zo ingedeeld dat we jullie en onze veiligheid zo veel mogelijk kunnen waarborgen. 

Bij binnenkomst vragen we onze gasten hun handen te desinfecteren met het daarvoor bedoelde station. Belangrijk om te weten is dat wij elke dag en met iedere werknemer een controlegesprek houden. Medewerkers met (lichte) klachten blijven thuis. Daarnaast zijn onze medewerkers uitvoerig ingelicht over de richtlijnen en zullen zij onze extra hygiëne maatregelen naleven. 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Helaas zijn wij momenteel alleen geopend voor hotelgasten. 
Heeft u toch zin om er even tussen uit te gaan?
Informeer dan bij ons voor een overnachting met ontbijt én diner!