Assistent bedrijfsleider

Werken bij St. Petrus. Vind hier de vacature voor assistent bedrijfsleider.

Als assistent bedrijfsleider werk je mee op de vloer als gastheer/gastvrouw en stuur je het bedieningspersoneel mee aan. Daarnaast ondersteun jij de bedrijfsleider en neem je waar nodig zijn taken over. Het draait bij ons om beleving en persoonlijk contact; we willen gasten laten genieten van mooie dranken en gerechten in een sfeervolle en gemoedelijke setting. Jij doet er alles aan om onze gasten die beleving te bezorgen.

En oh ja, het gaat bij ons niet om wat je allemaal al kunt, maar vooral om wat je wilt bereiken. En daarom is het voor ons geen probleem als je nog niet alle kneepjes van het vak kent. We leren het je graag!

Bekijk hier de volledige vacature.

Erkend leerbedrijf

Sint Petrus is een erkend leerbedrijf met stagemogelijkheden voor leerlingen niveau 1, 2, 3 en 4 in zowel bediening als keuken. De keuken is klassiek Frans met moderne invloeden. We werken uitsluitend met verse producten. Zo krijgen bijvoorbeeld onze leerlingen in de keuken ook de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een heel ree, wildzwijn of lam volledig uit te benen en te portioneren.

We gaan regelmatig op werkbezoeken. Afgelopen voorjaar bij schapenfokkerij “Van de Driesweiden”. Lees hier meer over dit leerzame werkbezoek. Naast onze vaste medewerkers, werken er ook veel jonge parttimers wat zorgt voor een dynamische en gezellige sfeer tijdens en na het werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of loop een keertje mee!

Herberg Sint Petrus is een erkend leerbedrijf.